Beoordelingen van San Marina Zoetermeer

Recente recensies

4.0
Verschoor
21 februari 2024

Lekker! Warm! En snel!

Marc
17 februari 2024

Gelukkig warm😉

Ko
13 februari 2024

Prima pizza: goed belegd met zeevruchten, goede smaak en prima van temperatuur. Zeer tevreden over de kwaliteit.

Virginia Logan
12 februari 2024

Prima op tijd, lekker

A
11 februari 2024

Iets anders gekeregen En als je belt kereeg je grote mond....

Miranda
10 februari 2024
J Burger
5 februari 2024

Snel en goed warm geleverd en vers

V.
4 februari 2024

Bestelling was er pas na ruim een uur. Bellen waar de bestelling bleef ging niet want de hoorn lag van de haak. Niet gewend van San Marina.

Sadie
3 februari 2024

Altijd blij met jullie!

De beste klant
2 februari 2024

Echt lekker en snel bezorgd. Goed bezig

Dayenne
29 januari 2024

Zoals altijd weer heerlijk!

Mohini
29 januari 2024
Romeo
28 januari 2024

Bezorgtijd is te lang. Patat veel te slap en sompig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
28 januari 2024

Zoals altijd is het weer top! Snel bezorgd en erg lekker.

Jeff
28 januari 2024

Pizza kwam aan na 3 uurtjes . Ten eerste je telefoon wordt na 2 keer bellen en vragen naar je Pizza gewoon van de haak gehaald .. bellen heeft dus geen zin meer. -bestelling was fout verkeerde Pizza. -geen cola gehad -geen knoflooksaus -niemand die te bereiken is. -bezorgkosten betaald voor niks. Kortom dit was mijn laaste keer dat ik hier besteld heb . Gr

Riem
27 januari 2024

Heerlijk zoals altijd en was er snel

Delina
25 januari 2024
Daniël
23 januari 2024

Eten was lekker en weer snel bezorgd.

Sodabeh Hariwa
23 januari 2024

Mooi op tijd bezorgd

Jordy
17 januari 2024

Altijd netjes op tijd en super lekker eten

Daniël
16 januari 2024

Eten was lekker en lekker snel bezorgd.

Mike
15 januari 2024

Gister om 22:09 bestelling gedaan die is helaas nooit aangekomen. Ik heb notabene via hun eigen website besteld. Had niks in huis, kwam uit werk en had honger. Helaas is dit de laatste keer dat ik hier bestel! Ze gaan om 17:00 open en ik hoop dat ze me geld per direct retourneren anders blaas ik ze op

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jethro
14 januari 2024
Joel Amiot
5 januari 2024

Goed & lekker

Aartie Mahes
30 december 2023

Pizza was koud

Leo
28 december 2023

Een uur en een kwartier voor een kapsalon en pita....patat was helemaal niet doorbakken maar klef....van buitenweg naar de leyens..1 uur en 15 min? Vorige keer ook het zelfde probleem..nooit klachten gehad eigenlijk...kwaliteit is naar beneden gegaan..jammet

Aas
27 december 2023

Anderhalf uur moeten wachten

Duijts
23 december 2023

Bijna 2 uur moeten wachten tot ik mijn bestelling had. Echt niet normaal.

Patricia
22 december 2023

Helaas was de shoarma van mijn man niet lekker. Smaakte niet oké, rook ook niet heel lekker. Na een paar hapjes heeft hij helaas de gehele schotel weg moeten gooien. De pizza die ik had besteld was super!

Ton
22 december 2023

17.45 besteld 19. 45 eten gekregen, ik vind 2 uur wachten op je eten wel erg lang

Ricardo
21 december 2023

Halve kip komt zonder aardappelschijfjes en in plaats van met gewone frietjes en is koud.

Yde
21 december 2023

Ik heb de bestelling nooit ontvangen en telefonisch werd er ook noet opgenomen.

Mirjam
14 december 2023

Altijd heerlijke pizza's

Marjolein
13 december 2023

Eten is altijd heerlijk goed warm snelle service

M.
11 december 2023

Zoals altijd heerlijke pizza's en snelle service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
9 december 2023

Jammer dat er geen sauzen bij zaten, gelukkig stond de bezorger er nog en had 1 los bakje nog in de auto liggen

Peter
9 december 2023

Kapsalon was heerlijk Wel bijna twee uur op moeten wachten

Truus
8 december 2023

80 minuten op me eten moeten wachten en de pizza was lauw en het broodjes slap (döner), dit is al de 2e keer en dan wordt er gezegd; het is druk, lijkt me niet de bedoeling dat je dan zo lang miet wachten.

Shai
30 november 2023

Eten was optijd. We hadden heerlijk gegeten. Bezorging zeer vriendelijk.

IKC de hofvijver
28 november 2023
Carola
25 november 2023

Goed en heerlijk eten!

E
24 november 2023

2 uur gewacht koude platgedrukte pizza

Hennie
22 november 2023

Zoals altijd, heerlijke pizza’s, precies op tijd bezorgd en goed warm! Tot de volgende keer!

Karin luiten
20 november 2023
Kevin
19 november 2023

Erg lekker en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verschoor
18 november 2023

Lekker, snel geleverd en goed warm

Ha s
18 november 2023

Prima

Aimal
11 november 2023

Vets eten

Theetje
10 november 2023

Patat was zo hard niet vers

Antonie
6 november 2023

17.45 uur besteld, om 19.30 San Marina gebeld waar het eten blijft, om 19.45 werd het bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cheyenne
5 november 2023

Voor 18:30 uur besteld, kwam een halfuur later zonder in te lichten. Het duurt over het algemeen altijd heel lang. Eten was helaas ook niet warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rachel
1 november 2023

Eten was lekker. Alleen was het knoflook bakje open gegaan tijdens levering waardoor alles onder de saus zat en er geen saus meer hadden voor de pizza.

Iris
23 oktober 2023

Snel bezorgd en alles lekker warm. Tot de volgende!

Roy
22 oktober 2023

Lekker eten en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sherdeliane
22 oktober 2023

Het eten was heerlijk vers en echt waar voor hetgeen je betaald. Het eten was snel gebracht. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vd helm
21 oktober 2023

Er miste 1 broodje doner kebab. Gebeld en t zou nabezorgd worden. Nu na 2 uur nog geen broodje. Telefonisch niet bereikbaar. Wel al betaald via ideal . Echt schandalig dit. Ben echt pissed

C
20 oktober 2023

Helaas was er niets warm maar net nog lauw

Bas
20 oktober 2023

Pizza zoals die hoort te zijn, rijkelijk belegd!

Melissa
14 oktober 2023

Fijn dat ze cola zero hadden en de pizza waren heel lekker. Niets op aan te merken.

Sil
13 oktober 2023

Snelle bezorging,pizza was lekker!Bedankt.

Karin
13 oktober 2023

Heerlijke Calzone,en bezorging goed op tijd.voor herhaling vatbaar.

Johan
13 oktober 2023
Yvonne
5 oktober 2023
Joey
2 oktober 2023

Gisteravond om 23:15 een pasta besteld, deze moet de volgende dag nog steeds bezorgd worden. Gewoon niets gekomen en niets laten weten! Belachelijk restaurant! Vandaag kom ik me geld terughalen en daarna is het nooit meer san marina voor mij

John
1 oktober 2023
Randy
24 september 2023
h.vanderlaan
24 september 2023

Heerlijk gegeten

Kimberley W
24 september 2023

Bestelling nooit ontvangen. Na 1,5 uur wachten gebeld, bestelling was nog niet eens gemaakt. Ik wacht op mijn geld terug.

Jamie
18 september 2023

De bestelling is gewoon NIET bezorgd, en zijn telefonisch ook niet bereikbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gijs
15 september 2023

Simpelweg, de beste in Zoetermeer. Ik kan het niet anders zeggen.

Kaptein
10 september 2023

Heel jammer en we zijn dit zeker niet gewend van vroeger. Ongeveer 2 uur lang op de bestelling moeten wachten om bezorgd te worden. Uiteindelijk misde er ook nog eens 1 pizza. Wel fijne service dat er een nieuwe werd gebracht alleen wel weer jammer dat die pizza koud was…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jennifer
9 september 2023

Bestellen hier vaak eten. Trieste bedoeling deze keer. Pizza besteld om 23.00 en die moet nu om 09.00 in de ochtend nog bezorgd worden. Telefonisch onbereikbaar, hoorn ernaast ofzo. Gaat na sluitingstijd eindelijk de telefoon wel over, antwoordapparaat. Prima als het druk is maar geef even netjes door dat jullie het niet redden. Ik kom in iedergeval mijn geld halen vandaag.

Cheyenne
8 september 2023

Eten was wel goed. Mocht ook wel na ruim 2 uur wachten! Duurt echt veel te lang

Allysh
3 september 2023

Bezorging altijd top! Vrolijke en aardige bezorgers. Het eten stelt mij nooit teleur😄

James
30 augustus 2023
Broodje badr
28 augustus 2023

Snelle bezorging erg lekkere broodjes kip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ricardo Harms
24 augustus 2023

Patat heeft geen goede smaak gebakt in oude bakolie of niet verse patat, ik had een stukje patat geproefd doordat mijn vrouw heeft me verteld het heeft geen goede smaak en hebben we beide buikpijn 👀Keuken controleren.

Leonie
18 augustus 2023

Eten was heerlijk en ook een vriendelijke bezorger in een word geweldig

Mandy
18 augustus 2023

Heerlijk gegeten

Bakker
7 augustus 2023

Lekkere pizza, heet bezorgd!

Pont
4 augustus 2023

Mag wel wat sneller bezorgt worden

M.Willemsen
22 juli 2023

Ik WAS jaren lang vaste klant. Zeer slechte service, opeens. Ik bestel hier een pizza om 23:45, wacht tot 0:45 want ik heb niks ontvangen. Dus ik neem telefonisch contact op maar niemand neemt op. De volgende dag bel ik om te vragen wat er de dag ervoor fout is gegaan. We komen tot het besluit dat ik nooit deze pizza heb ontvangen maar wel gestuurd zou zijn, dus ik krijg vandaag 2 pizza's als compensatie. Vervolgens staat hier de pizza bezorger om 18:30 en geeft aan dat ik nog moet betalen voor de pizza (die ik gratis zou krijgen). Dat heb ik uit principe niet gedaan. De pizza's worden daarom allemaal mee terug genomen. Ik bestel hier dus nooit meer en zou de rest ook niet moeten doen. Geld terug ,geen idee l? Pizza's krijg je in iedergeval NIET.

Rico
22 juli 2023

Pizza was goed alleen bezorging was niet zo minder uur gewacht toen gebeld toen keek die gene pas op ze computer dat er een bestelling was 22:19 besteld 23:45 kreeg ik me pizza

Verschoor
12 juli 2023

Heerlijk!

J
11 juli 2023

Voor 23 euro besteld en nooit bezorgd!! Nemen ook niet de telefoon op

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AJ
9 juli 2023

Super snel, warm en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

essie
3 juli 2023

het was weer toppppp dank jullie wel weer

xxx
3 juli 2023
Jerry
2 juli 2023

Ik bestel hier nooit meer gister bestelling gedaan zelfs nog gebelt komen ze gewoon niet op dagen maar wel een bedank mail Voor de bestelling ik bestelde vaak op meerdere adressen bij vrienden die laat ik ook nooit meer bestellen wel gebelt met ze maar kreeg een slap excuus nee nooit meer deze graf tent !

R.j.l.l
2 juli 2023

Hadden 2 kapsalons om 00:00 besteld, het eten is niet aangekomen het restaurant was dichtgegooid en niemand nam meer het telefoon op. Slechtste ervaring tot nu toe eigenlijk wil ik 0 sterren geven maar dat gaat niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roel
30 juni 2023

De pizza was slap en veel te nat

Alex
28 juni 2023

Bestelling niet ontvangen, des tijds en vandaag proberen te bellen echter nog niemand kunnen bereiken.

Elias
26 juni 2023

Top, lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
26 juni 2023

Heerlijke pizza's! Snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Groot
25 juni 2023

Echt veel te weinig patat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verschoor
14 juni 2023

Super snel gebracht en heerlijk vers

Dennis
11 juni 2023

Moest er veel te lang op wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arnie
10 juni 2023

Zo als altijd snel bezorgd en super lekker

Seh
2 juni 2023
Verschoor
31 mei 2023