Beoordelingen van San Marina Zoetermeer

Recente recensies

4.0
Duijts
23 oktober 2021

Normaal nooit problemen en altijd lekker dit keer moest ik echter 1 uur en 20 min. Wachten voor het er was. En was het ook nog eens lauw. Prima gegeten maar ben veel beter gewend.

Wendy
23 oktober 2021

We bestellen altijd nooit problemen nu 3 koude doner kip broodjes en met sla terwijl ik zonder had besteld en telefonisch niet bereikbaar vind dit erg jammer.

Mingby
23 oktober 2021

Eten was er op het gevraagde tijdstip. Kwaliteit van het eten was uitstekend. Bezorger was zeer vriendelijk.

Reza
19 oktober 2021
Bro
19 oktober 2021

Snel, goede service en lekker

Bhattoe
19 oktober 2021

Erg lekker en binnen 20m geleverd

Marcel
18 oktober 2021

Goed te eten en niet duur Aardige bezorger Alleen 15 min later dan gevraagd maar verder top pizza

Roy
17 oktober 2021

Was echt lekker en goed warm verbeter meer kijken naar de bestelling maar was perfect

Soedarshan Maikoe
16 oktober 2021

We hebben lekker gegeten, dank je wel 🥳

Linda anoniem
16 oktober 2021

Na een tijdje weer besteld, mygod... Wat hebben we weer genoten... Dankjewel kanjers!

Moni
13 oktober 2021
jeroen
2 oktober 2021

2 uur moeten wachten op onze bestelling. Betaald voor 3 extra knoflooksaus, in totaal 2 knoflooksaus gekregen bij onze bestelling. Teleurstellend.

Maori108
27 september 2021

Via San Marina website besteld. In het verleden werden de bestellingen daarop over het hoofd fezien, wat tot vertragingen leidde. Deze keer gebeld na bestelling online en snel bezorgd gekregen. De kapsalon was deze keer extra lekker, met vers gebakken knapperige friet!!! Maakt echt een verschil!! Extra vlees. Gesmuld! Deze kapsalon was de beste tot nu toe. Houden zo San Marina. Vets gebakken friet is the way to go!! 9 uit 10 voor de kapsalon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oem tittie
21 september 2021
Milaad
17 september 2021
Balzak
13 september 2021

Drinken vergeten slappe patat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
12 september 2021
Jochen
5 september 2021

San Marina is gesloten tot maandag (6/Sep/21). Maar dat hoorde ik pas op het moment dat ik (afgelopen zaterdag) mijn bestelling wilde ophalen. Toevallig stond daar iemand die met de eigenaar bevriend is en kreeg ik dit te horen. Ik zie dat meerdere mensen tegen het zelfde probleem aan liepen, jammer want dat bezorgd onnodig negatieve beoordelingen. We hadden zo'n zin in lekkere pizza, en nog steeds dus..... Volgende week dan maar. Ik ga ervan uit dat San Marina dit netjes oplost en aan ieder z'n vooruitbetaling terug stort. Tot binnenkort.

Mo
5 september 2021

Bestelling is nooit aangekomen! Meerdere malen gebeld, maar niemand te pakken gekregen.

-
5 september 2021

Pizza is nooit geleverd en San Marina was niet telefonisch bereikbaar. In gesprek of werd niet opgenomen. Jammer want de pizza is altijd erg lekker.

Alejandra
4 september 2021

Ik heb nooit een bestelling gehad?!? Ik wil graag me geld terug wacht al langer dan 3 uur!

Nynke Wienholts
4 september 2021

Ik kon op de site bestellen en daarbij heb ik direct betaald. Er werd echter niets geleverd en de telefoon werd niet opgenomen. Hierna ben ik naar San Marina gereden en zag ik dat jullie gesloten waren waren. Dit stond nergens vermeld en toch ben ik mijn geld kwijt voor een niet geleverde bestelling! Ik zou graag mijn geld terug willen.

Vd helm
4 september 2021

Bestelling om 17.00 geplaatst. 1930 nog niks. Naar San marina toegetreden. Zaak gesloten. Wel deze bestelling al betaald. Graag wel m'n geld terug. Echt schandalig dit

Blonk
30 augustus 2021

Bestel hier regelmatig ben zeer tevreden kwa etn en bezorging ik zeg top.

Saskia Volkering
30 augustus 2021

Supersnel, beleefd en goede kwaliteit !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R
29 augustus 2021

Door drukte werd er geen telefoon opgenomen. Na een uur ben ik poolshoogte gaan nemen bij het restaurant zelf waar mijn bestelling bleef. Daar werd er gezegd dat ze geen tijd hadden de telefoon op te nemen en dat de bezorger onderweg was.. dus ik weer terug en inderdaad de bezorger was inmiddels gearriveerd. Helaas meer dan een half uur te laat!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Denise
27 augustus 2021

Na 1,5 uur nog geen pizza. Bij levering bleek de zalm voor tonijn vervangen. Zonder opmerkingen. Na telefonisch contact werd gemeld dat de zalm op was... Bodems slap en niet krokant... Jammer.

Nizar
26 augustus 2021

Pizza’s waren super lekker, rij belegd en vers! Ik had 2 pizza’s besteld en blijkbaar hadden ze iets fouts gedaan en ik heb 2 pizza’s extra gekregen. Ik weet niet wat er fout was want de pizza waren super lekker! Top service. Verder is de bestelling snel klaar en de jongens daar zijn super vriendelijk tegen mijn zoon die de pizza’s ophaalt. Ik bestel nergens anders meer dan bij San Marina. Ga zo door!

Marina
24 augustus 2021
Ron
22 augustus 2021
theo
20 augustus 2021
Amber
19 augustus 2021

Ik wacht momenteel nog steeds op mijn bestelling….bijna 12 uur geleden... Ze zijn mij gewoon vergeten , heb een aantal keer gebeld en niemand nam op. Krijg ik om drie uur in de nacht nog een bericht hoe de bestelling was… nou geen idee dus want ik wacht er nog op Ik wil mijn geld terug Erg jammer

Helene
19 augustus 2021

Snelle bezorging en lekkere pizzas

N Buchholz
17 augustus 2021

Alles was prima,alleen de frites bij de kalfsshoarmaschotel was week en zacht,erg jammer,misschien voortaan apart in open papieren zakje doen.

Ron
17 augustus 2021
Dd
14 augustus 2021

Helaas wel een pizza besteld maar nooot gekregen en na 2 uur maar opgegeven

Goed
12 augustus 2021
P.G. DONKER
12 augustus 2021

2 pizza's shoarma besteld. Vers en heet uit de oven. Afveverd rond afgesproken tijdstip. Prima gegeten.

Tep
11 augustus 2021

Ik en mijn vrouw moesten bijna anderhalf uur wachten op de bestelling. Die is in slaap gevallen en het toch niet kunnen eten.

Tjatjula tim
9 augustus 2021

Ik werd netjes gebeld welk extra vlees ik wou. De 4 kazen shoarma kip was kk lekkker

Mehdy
7 augustus 2021

Heel goed, lekker en warm!

Demian
7 augustus 2021
D
4 augustus 2021

Aardige bezorger, perfect op tijd en zoals altijd smaakte het goed!!

Paulien Hansel
31 juli 2021

Ma 3 uur gebeld waar het bleef toen nog eens 1 uur3 moeten wachten En dan komt hij eindelijk is het eten volgens mij ook 3 uur oud De kaas was al hard en niet te vreten Erg jammer

Day
29 juli 2021

Pizza was niet heel erg warm meer. Dat ben ik niet van jullie gewend. En bezorging duurde lang, ook nadat ik gebeld had. Jammer...

Jolanda
29 juli 2021

Normaal altijd lekker. Nooit klachten. Alleen jammer dat er vandaag TOMATENSAUS op zat. Ik had duidelijk gevraagd zonder ivm allergie. En normaal doen jullie dat ook. Ditmaal niet goed gelezen dus heb ik er maar iemand anders blij mee moeten maken. Beetje teleurgesteld

Smit
28 juli 2021

Verkeerde pizza ontvangen maar was toch lekker!

Stan van der helm
20 juli 2021

Ik heb me eten niet gehadt

Paulien Hansel
19 juli 2021

Geen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
17 juli 2021

Eten is zoals vaker gewoon goed. Het was jammer dat de bezorging langer op zich liet wachten omdat de bezorger de helft van het eten was vergeten. Kregen wel grote fles cola ter compensatie

marcel
10 juli 2021

ik heb serieus 2.5 uur op mijn eten moeten wachten en dat ben ik niet gewend van ze, voorheen als ik bestelde had ik t binnen 45 minuten. het eten was lauw en de patat slap en ik had extra vlees besteld niet gekregen wel hadden ze netjes een fles fanta bij de bestelling gedaan . ik hoop dat t de volgende keer beter is

Michael
10 juli 2021
Junior Jah Die
9 juli 2021

gewoon goed !!!!

Gerco
7 juli 2021

Goed eten en onwijs lekkere knoflooksaus!! Hele aardige bezorger! Fijn dat deze regelmatig komt!

Shiro
5 juli 2021

Zo als altijd, de beste pizza’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
3 juli 2021

Werd vanacht gebeld dat de bestelling Overmorgen bezorgd werd omdat er storing was. Ben erg benieuwd hoe laat je kom bezorgen

Junior
1 juli 2021

lekker!!

Anoniem
30 juni 2021

Graag de opmerkingen lezen die bij de bestelling kunnen worden achtergelaten, dat voorkomt een hoop ellende

Ron
26 juni 2021
E.
25 juni 2021

Had alleen gevraagd om bij kapsalon groot minder kip en meer patat, helaas.

Noelle
25 juni 2021

Zoals altijd , warm op tijd en lekker

//\\//\\
23 juni 2021

4 kazen kip pizza is het beste wat ik hier ooit heb besteld

Floris Visser
21 juni 2021

Duurde kanker lang, moesten jullie shi kip nog vangen ouleh? Ik heb 9 potjes skywars gedaan in de tijd dat mijn kapsalon er was. Het duurde zolang dat ik maar ging rukken en toen ik eindelijk mijn G-Spot had gevonden werd er aangebeld en werd ik ontzettend geirriteerd dat ik het moest afmaken tijdens het eten van mijn kapsalon. Op deze manier had ik wel extra knoflooksaus. Zonder vriendelijke groeten, Floris Visser Gouderakstraat 19

Cindy
19 juni 2021

Pizza's spinazie en carbonade zoals altijd lekker. Voor onze zoon bestel ik altijd zonder kaas, ivm allergie. Helaas was deze opmerking niet goed doorgekomen, en werd zijn salami pizza met kaas bezorgd. Erg jammer!

Frank
15 juni 2021

Jammer het broodje was koud.

Me
8 juni 2021

Veels te lang moeten wachten op eten.90 min . Terwijl ze om de hoek zitten.

Brakka Tony
6 juni 2021

Ging wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T lindeb
5 juni 2021

Echt goed gevulde pizza en snel bezorgd en warm en vriendelijk

Anil
5 juni 2021

Bestelling geplaatst voor half 9 bezorgen. 9uur gebeld en ze hebben mijn bestelling niet gezien. Niemand die zn excuses aan bood dat het verkeerd is gegaan. Ook de bezorger niet. Daarna de kruidenboter en blikje cola vergeten. Weer gebeld en gelijk nog een kleine kapsalon besteld. Weer niemand die zn excuses heeft aangeboden dat het verkeerd is gegaan. Daarna komt de bezorgen. Eerste wat hij zegt is: ik krijg nog 4.50euro. Ook geen excuses gemaakt. Eten is goed hier. Maar echt een hele slechte service.

Elly
3 juni 2021

Heerlijke pizza's, snel bezorgd en nog lekker warm!

Yarzagaray
30 mei 2021

Snel bezorgd vriendelijke bode en twas heerlijk!

Debbie
30 mei 2021

Zoals altijd , goede service , super lekkere pizza s en snelle bezorging 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jansen
28 mei 2021

Was heel lekker, alleen de sla was bruin! Citroensap doen wonderen ;)

Ali
24 mei 2021

Eten was lekker

Edwin
23 mei 2021

Pizza smaakte prima, maar levering duurde vrij lang en daardoor was de pizza al enigszins afgekoeld

Caspar
22 mei 2021

Na ruim een uur te hebben gewacht gebeld. Het kwam toen net uit de oven (pizza's) het zo zo bij ons zijn, echter pas na ruim een half uur naardat ik had gebeld werdt het pas langsgebracht. Verwachte leverings tijden zouden al heel erg hebben geholpen, echter dit ook nergens kunnen vinden.

E.
22 mei 2021

Duurt anderhalf uur voordat je pizza er is. Bij aankomst blijkt knoflook bakje kapot te zijn gegaan, alles onder de knoflook. Hele slechte service. Pizza is zoals altijd prima.

Patricia van der Heijden
21 mei 2021

Helaas gaat het vaak mis als je iets specifieks vraagt zoals geen kaas op de kapsalon of patatjes lekker doorbakken. Vind dat daar wel op gelet mag worden. Gisteravond weer het eten terug gestuurd omdat het niet goed was. Jammer, ze waren altijd zo goed.

MRB
19 mei 2021

Snelle levering 👍🏼 Vers en heet uit de pizzaoven 👍🏼 Een heerlijke Augvilla en mixpizza 👍🏼 Mensen zijn altijd vriendelijk en gastvrij 🙏🏼

Iris
19 mei 2021

Dit is de beste kapsalon kip van Zoetermeer! En het broodje met kruidenboter is top! De bezorging ook altijd met een glimlach!

Tjatjoela tim
17 mei 2021

Niet slecht kan beter

Yarzagaray
13 mei 2021

Ik heb grote kip kapsalon van de dinsdagsactie (2 x kipsalons voor een prijs) besteld en er werd alleen 1 geleverd en bovendien koud en minder vlees.! Na het bellen was de 2e kapsalon snel delivered. Dacht aan compensatie bv. 1 cola maar niks...

Anoniem
13 mei 2021

Heerlijke schotel kipspeciaal. Nette vriendelijke bezorging.

Maria Gloudemans
10 mei 2021

Altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edgar
8 mei 2021

Rechtstreeks bij jullie besteld en ruim 1,5 uur moeten wachten, pizza gyros speciaal gekregen ipv gewoon. Beetje jammer als iemand niet tegen paprika's kan. We hadden veel betere ervaringen met jullie.

Shiroo
7 mei 2021
Marcel Driessen
7 mei 2021

Pitza zou warmer aangeleverd kunnen worden.

Femke
6 mei 2021

Ik heb niks gekregen, wel betaald.......

Tantoe hard
5 mei 2021

Kip speciaal is lit

Blacka Tim
2 mei 2021
Mandy
2 mei 2021

Pizza's waren erg lekker alleen jammer dat we voor 2 Pizza's 1,5 uur moesten wachten.!

Percy
27 april 2021

Altijd goed en lekker ik wou mijn pizza langer in de pizza oven want dat is mijn voorkeur en ze maakte de kipshoarma pizza lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Etienne
27 april 2021

Mooi formaat porties,lekker en op tijd. Voor een eerlijke prijs.

Maria Gloudemans
26 april 2021

Best in town maar de kleine pizza mag wel iets meer knoflooksaus hebben!

Collin Lakemond
16 april 2021

Ik heb mijn eten niet gehad en ik heb wel betaald gister avond 15-4-2021 ik wil mijn geld terug ...

Mediana Software
16 april 2021

Bestelling is nooit aangekomen, telefoon niet opgenomen, als je dicht bent, waarom kan ik dan bestellen? Fix je site en geef me m'n geld terug

Mehtap
15 april 2021

Bestelling Niet bezorgd

Laura de vries
15 april 2021

Ik heb vanavond besteld via jullie eigen website, mijn zoon was jarig en wilde pizza's. Na een uur nog NIETS BEZORGD ....ik bellen, telefonisch onbereikbaar...lijnbezet. Mijn man vanuit Rokkeveen naar jullie toegereden...wat bleek GESLOTEN!!!! Geld weg..mam onderweg...geen pizza's.....geen eten!!!! Na anderhalf uur kinderen die honger hebben en 1 die gaat huilen omdat hij op zijn verjaardag mocht kiezen wat we gingen eten. alsnog elders iets moeten bestellen. Via thuisbezorgd zag ik daarna dat jullie gesloten waren voor bezorging....maar op eigen site niets vermelden en gewoon bestellingen/betalingen aannemen, bevestigingsmail sturen en dan GEEN pizza. Dit ben ik niet van jullie gewend en ben zeer teleurgesteld. Hopelijk gaan jullie dit goedmaken en krijg ik mijn geld z.s.m. terug!!! Heel jammer, maar ik hoop voor u dat er geen ernstige omstandigheden waren waardoor dit zo verkeerd is gegaan en dit zeer spoedig word opgelost.

Johannnes
15 april 2021

Beste San Marina  Ik wacht op jullie baijna 4 uurtje . Alles kunnen jullie niet sturen , terug mijn geld ik ga besteling van andre . dit is echt duurt lang  niet goed voor jullie klant .  Ik heb ook zo veel keer gebeld naar jullie maar niemand opnemen . Vrendlijke groete  Yohannes.

Joke
15 april 2021

Superlekker.

Sander
14 april 2021

Na 1,5 uur gebeld waar het bleef. Kreeg als antwoord dat ze er bijna waren. Kwartier later weer gebeld en toen werd gezegd dat ze ze gelijk gingen maken. Uiteindelijk na meer dan twee uur eindelijk eten. Ongekend dat ze je glashard voorliegen aan de telefoon. Erg slechte zaak.

Patricia van der Heijden
13 april 2021

Prima!

Vd Meer
10 april 2021

Snel bezorgd & de pizza’s waren heerlijk!

Rolf
9 april 2021

De pizza's waren smaakvol en lekker warm, maar wel bijna 40 minuten te laat bezorgd, omdat de bezorgtijd verkeerd was gelezen...

Maria Gloudemans
8 april 2021

Een van de weinige bezorg bedrijven die ALTIJD goed is.

Broodje badr
7 april 2021

Warm en lekker eten 😋

Sheetal
6 april 2021

Goede kwaliteit, bestelling was klaar toen ik het kwam afhalen:)

Ik
6 april 2021

Heerlijk, 4x kapsalon

Ir
3 april 2021

Een uur na de bestelling toch maar gebeld, bleek de pizza nog niet in de oven te zitten. Dit zijn we niet gewend van jullie! Ook hadden de pizzas een wilde rit gehad, lagen opgefrmmeld in de doos. Hopelijk gaat het de volgende keer weer goed, zoals eigenlijk altijd :). Wel heel vriendelijke bezorger!

FBu
3 april 2021

Heerlijke pizza's! Een aanrader..

Maori108
31 maart 2021

Dunne bodem, niet overladen met kaas, en pepperoni met iedere bite. Happy:)

Brakkatricks
28 maart 2021

Kk goed

Suzanne
27 maart 2021

Zoals altijd op tijd bezorgd én lekker. Heel tevreden dus.

Denny
26 maart 2021
D.
25 maart 2021
Shal
25 maart 2021

Super slecht. Uitgeschoten met de zout. Na 3 happen prikkeld hele mond van de zout en de rest van de dag dorst.

Marieke
24 maart 2021

Het heeft twee uur geduurd, ongelooflijk.

Martijn
21 maart 2021

Bezorging was te laat. Bestelling was pas mee begonnen na twee keer bellen toen het al bezorgd had moeten zijn. Heeft totaal meer dan 2 uur geduurd. Eten was nog net lauw, ook wel jammer.

Yamina
20 maart 2021

Eten was heerlijk zeker een aanrader

Toppie
19 maart 2021

Hartstikke top deze zaak!!

Ik
14 maart 2021

4x kapsalon kip besteld en we hebben er weer van genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sheetal Ganga
14 maart 2021

Eten was prima zoals altijd. Helaas het eten na 1 uur en 50 minuten gekregen na plaatsing van de bestelling

Mia
9 maart 2021

Heerlijk gegeten!

Shiar
9 maart 2021

Besteld geen eten gehad.

BF
6 maart 2021

altijd top, warm ga zo door

Peter
2 maart 2021

Heerlijke kipschotel. Goede kwaliteit. Vlotte bezorging binnen 30 minuten.

Lies
1 maart 2021

Altijd krijg je de friet alsof het opgewarmd zijn. Niet zo fijn.

Vera
1 maart 2021

Heel jammer dat we bijna 3 uur hebben moeten wachten op pizza, als die nou super warm en knapperig was had het nog wat goed gemaakt maar ook dit was niet zo. Wij bestellen daar regelmatig en is nu al de 3e keer dat fout gaat! Bestelling is via de eigen site gedaan en niet gezien daar.

Regina
28 februari 2021

Prima pizza's

Werner
22 februari 2021

Heerlijke pizza, bezorging gewoon prima en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jutin
20 februari 2021

Altijd goed 👍 Mooi op tijd!

Og schnitzel
18 februari 2021

Niet slecht kan veel beter

Julieth
16 februari 2021

Heerlijk.

Ik
15 februari 2021

Zoals gewoonlijk waren de kapsalons zeer goed

Hans Schippers
13 februari 2021

Prima en lekker gegeten, alleen het bestelde stokbrood met kruidenboter zat er niet bij. Maar het is jullie vergeven, was lekker.

SK
12 februari 2021

Helaas hebben wij nu voor de zoveelste keer ruim twee uur moeten wachten op de bestelling en als bonus deze keer was het eten koud. We waren jaren lang een trouwe liefhebber van de pizza's van San Marina, maar helaas vanaf nu bestellen we niet meer bij jullie. De kwaliteit is niet meer wat het geweest is.

Peter
10 februari 2021

Heerlijk en op tijd bezorgd ondanks de sneeuw

Anoniem
7 februari 2021

Prima kipschotel besteld en tijdig bezorgd

G. Grooy
5 februari 2021

Heerlijk, en lekker groot. Met zijn tweeën niet eens op gekregen.

EH
3 februari 2021
Rory
3 februari 2021

Lekker gegeten en niet duur

Leonie
1 februari 2021

Eten was er snel. En was echt heerlijk

Kevin vd zwan
1 februari 2021
DV
31 januari 2021

Bestel hier al jaren, nooit problemen gehad.

J&G
30 januari 2021

Pizza's zijn goedgekeurd!

René
28 januari 2021

Altijd goed hier

Anoniem
25 januari 2021

Prima bestelde kipschotel, vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jamil
24 januari 2021

Eerste en laatste keer is geweest, we hebben 2 uur lang gewacht op ons eten telefoon wordt niet opgenomen ik raad niemand aan😏

Vriendelijk
24 januari 2021
Manuela
23 januari 2021

Goed verzorgd lekker gegeten en op de afgesproken tijd bezorgd

Ano
16 januari 2021

Telefoon wordt hier nooit opgenomen heb misschien meer dan 3 keer gebeld om te vragen waar me bestelling blijft ook een andere keer namen ze niet op

Cihan
16 januari 2021

Weer te laat ! Ruim 5 kwartier gewacht ! Eten wel goed 👍🏼

Fanky
15 januari 2021

Was weer super lekker! Snel geleverd. Alleen de extra sausjes zaten er niet bij.

Kelly
3 januari 2020

Eten was heerlijk. Bezorger was zelfs te vroeg!!!! Dat hebben we nog nooit meegemaakt! Hele vriendelijke bezorger!! Hadden een kapsalon zonder kaas besteld en die was netjes geleverd. Alles zat erop en eraan. Wij hebben genoten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T -
3 januari 2020

Elke keer super snelle bezorgtijden en waanzinnig lekker eten. Onwijs tevreden.

PG Donker
30 december 2020

Prima pizza en vriendelijke bezorging.

..r
30 december 2020
van der Burg
23 december 2020

17.30 besteld, bezorging gevraagd om 19.00 uur, werd bezorgd om 19.30 uur en helemaal koud. .

Lina
22 december 2020

2 uur gewacht op mijn bestelling, die vervolgens koud aan kwam.

Broodje badr
22 december 2020
Nico de Reus
21 december 2020

Keurig netjes en precies op tijd.

Peter
15 december 2020

De kapsalons waren heerlijk Bezorging ook goed, maar had wel iets eerder gemogen

Jasper
13 december 2020

Eten was echt weer super!! Helaas duurde de bezorging bijna anderhalf uur waardoor het eten niet echt warm meer was. Zo zonde want de shoarma Pizza is wat mij betreft de beste van Zoetermeer en omstreken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
13 december 2020

Erg lekker.

Monika
13 december 2020
Melissa
12 december 2020

Het was heerlijk!

Cj
11 december 2020

Het was heerlijk en goed op temp vriendelijke bezorger

Annabelle
3 december 2020

snel geleverd & allemaal gratis extra’s! zoals een 1,5l fles cola en voor sinterklaas chocolade letters en een mega zak kruidnoten en snoepjes!!

Peter
3 december 2020

Prima pizza's ontvangen en nette bezorging.

Peter
2 december 2020

Lekker en op tijd bezorgd Leek wel meer dan de vorige keer

Joke
28 november 2020

Superlekkere kapsalon.

Jimmy
28 november 2020

Chef had me bestelling niet gezien , gaf mij nog de schuld ook. Bestel voortaan niet meer of gewoon via thuisbezorgd bestellen. 2 uur zitten wachten...

Jan Ballering
27 november 2020

Bezorging duurde meer dan een uur!!

Jaimy
24 november 2020

Heb het zelf af moeten halen omdat ze na 2,5 uur nog niet waren geweest

Sk
24 november 2020

We hebben bijna 2 u op onze bestelling moeten wachten. Terwijl men normaal wel snel is. Ook waren ze flink uitgeschoten met het zout op de patat. Helaas was het dit keer niet zo’n fijne ervaring met San Marina. Hopelijk de volgende keer wel

Vanita
22 november 2020

Wij bestellen al jaren bij jullie, alleen is het de laatste tijd steeds vaker dat de knoflooksaus wordt vergeten. Best wel vervelend, want ik vind het vervelend als de bezorger alleen daarvoor terug zou moeten komen. Ook was de pizza dit keer koud..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sem
21 november 2020

ik heb 2 uur zitten wachten en mijn bestelling niet gehad . Ze waren mijn bestelling gewoon vergeten . Dus dus meer hier wat bestellen . Snap niet hoe zoiets kan gebeuren in 2020.

Fanky
20 november 2020

Was heerlijk en mooi op tijd bezorgd! Pizza’s waren goed heet.

Jolanda
20 november 2020

Altijd heerlijk en snelle bezorging!

Robin
18 november 2020

Vorige week besteld, had niemand de moeite genomen om t te brengen na een uur. Deze keer bestelling niet door gekomen, via eigen site besteld. na een uur gebeld, daarna nog 3 kwartier gewacht en sorry ho maar. Hele slappe bijna rauwe friet. Dit was de laatste keer

Rob
15 november 2020

Na 2 uur wachten en na een uur na de bestelling 20x gebeld en weggedrukt. na poging 21 en 2 en half uur later krijg ik iemand aan de lijn. ik wilde al annuleren en had inmiddels al ergens anders eten besteld en ontvangen. Eten was inmiddels onderweg en 3 uur later kwam er 1 pizza...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
14 november 2020

Bestelling is nooit bezorgd 😟

shiva
14 november 2020
Duijts
13 november 2020

Weer heerlijk gegeten. Calzone kipshoarma is een aanrader

Peter
11 november 2020

Lauwe kapsalon Bezorging na twee uur Dit is al de tweede keer

Faar
10 november 2020

eten was lekker! Jammer dat ik geen gratis cola heb gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K. Osman
7 november 2020

Ik bestel 3x 46cm pizza's; 1x San Marina, 1x Shoarma en 1x Quatro Stagioni. Jammer genoeg krijg ik 2x San Marina en 1x Shoarma. Niet conform bestelling dus, maar de kwaliteit was prima.

Opa Gerepeer
6 november 2020

Eerste bestelling gedaan en het was zeer zeker geslaagd.

Honger
4 november 2020

Tot nu toe nog geen bezorging gezien 17.30 besteld voor zo snel mogelijk

Alles kut enter
4 november 2020

Patat was kk slap en lauw broodje kip was lauw gelukkig was het frisdrAnk nog koud echt kk zonde van mijn geld

Fred
1 november 2020

Bestelling kwam een uur te laat en was lauw.

franken
1 november 2020

top ga zo door

Anoniem
29 oktober 2020

Lekker, zoals altijd! :D

Maria
26 oktober 2020

Goed op tijd en heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mapima
24 oktober 2020

Fernandes vergeten ik

Franken
23 oktober 2020

top snel beleefd

PG Donker
22 oktober 2020

Prima calzone pizza besteld. Vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tonnie
21 oktober 2020

Altijd super

Patricia van der Heijden
18 oktober 2020

Ik heb de bestelling om 20.17 gedaan, het is nu 23.28 en we hebben nog geen bestelling gehad. We hebben ruim 30x gebeld maar constant in gesprek. Ga er morgen langs, heb tenslotte ervoor betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edgar
18 oktober 2020

Goede warme pizza, normaal belegd, bezorgd op de gewenste tijd, prijs kwaliteit is gewoon goed!

Masoud
17 oktober 2020

Wij hadden pizza besteld en was niet wat wij hadden verwacht, na dat we gingen bellen en zeiden dit is niet wat wij willen, hij heeft ons gelijk andere pizza aangeboden. Super goede service 👍🏻

BF
17 oktober 2020

altijd oprijd en top service

PG Donker
17 oktober 2020

Prima calzone kip shoarma pizza. Netjes bezorgd. 19.00h besteld en 20.00h geleverd. Niet slecht voor een vrijdagavond.

Edwin del Monte Lyon
16 oktober 2020

Helaas vond ik het een zeer slechte uiteindelijk een ziekmakende kapsalon met oude kip en patat die nog en eens gebakken was. Maar er gewoon onder gegooid

Patrick
12 oktober 2020

Goed en lekker gegeten

Broodje badr
11 oktober 2020

Was matig

Sven
10 oktober 2020
EH
7 oktober 2020

Op tijd bezorgd en allemaal lekker gegeten.

Emma
5 oktober 2020
Arim
3 oktober 2020

Heeerlijke Pizza, friet en calamaris !!

BF
30 september 2020
peter
29 september 2020

Het eten werd laat bezorgd en was koud Toch nog twee sterren omdat de smaak goed was

anoniem
29 september 2020

op de afgesproken tijd bezorgd, vriendelijke bezorger, prima eten

Todor Plamenov Todorov
23 september 2020

Het eten was lekker

Ali akbar
21 september 2020

4 kazenpizza is baazzz

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
20 september 2020

De patat bij de doner schotel was net plastic....echt niet te eten. Jammer want dan hadden we net zo goed alleen een broodje doner kunnen bestellen. Volgende keer hopelijk knapperige patat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
20 september 2020

Patat was wederom niet te eten. Was niet “lekker krokant”, maar donker doorbakken en keihard. Overige producten zijn goed en lekker, maar hun frituurkwaliteit is laatste maand zo erg gekelderd dat dat product niet meer bij hun bestel..... tot mijn grootste verdriet 😢

Ballering
19 september 2020

Wat een heerlijke pizza’s. Goed belegd, lekker warm en voorgesneden. We waren met het hele gezin zeer tevreden!

Anoniem
15 september 2020

Broodje was doorweekt met vet. Verder erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria Gloudemans
8 september 2020

Minimaal belegd met gorgonzola. Dat was jammer. Verder heerlijke bodem en lekkere salami. Bezorger sprak geen Nederlands :(

Kim
8 september 2020

K kapsalon was heerlijk patat was nog knapperig ga zeker nog is bestellen lekker actie 'd

Jay
6 september 2020

Pizza was aan de koude kant..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
1 september 2020
Per
1 september 2020

Eten was in 15 min bezorgt dat is heel snel. En eten is lekker zoiezo de lekkerste kapsalon van zoetermeer .

Maria Gloudemans
26 augustus 2020

Gewoon de beste om savonds laat nog te bestellen. Bezorgers altijd vriendelijk. Eten goed warm en binnen de aangegeven bezorgtijd. Een wijziging kijken ze meestal ook naar. Ga nooit bij alvero!! Gewoon san Marina doen.

Nakkoe
25 augustus 2020

4 kazen bazen pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Filimon
23 augustus 2020

Ik vind het eten lekker en de bezorging niet goed. Ze bezorgen het eten heel laat. Ik ben niet tevreden over de bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
20 augustus 2020

Ik bestel al jaren kapsalon bij sanmarina. Super lekker en ook een snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roomer
20 augustus 2020

Was super.

Dennis
19 augustus 2020

vers. Gewoon vers. Beste pizza in Zoetermeer

Dennis
15 augustus 2020

Helaas was de pizza niet echt warm, het drankje was zeer ruim over de datum. Dit was ook sprite ipv 7up. De bezorger kon de intercom niet vinden, En de eerste deur (die altijd open is) niet openen. Toen ik dan toch beneden kwam bleek dat de deur toch wel geopend kon worden. Beetje jammer

Blonk
14 augustus 2020

Gisteren een bestelling gedaan daar zat een pizza kip shoarma speciaal bij heb jullie 6 x gebeld om door tegeven dat de pizza niet goed was er zat geen paprika ui en champions op dus niet de pizza die ik had besteld en dat vind ik erg jammer bestel regelmatig bij jullie en dan is het jammer als ik dan bel jullie niet opnemen om mijn klacht te behandelen dus niet zo netjes.

Michael
4 augustus 2020

De kapsalon was prima en stond op de afgesproken tijd klaar, ik miste bij thuiskomst wel mijn blikje fris.

Sheetal
31 juli 2020

Heerlijk gegeten, zoals altijd:)

Jms-sundah
29 juli 2020

snel en warm

Greet Keereweer
26 juli 2020

Het is altijd lekker,en goede kwaliteit

Anoniem
25 juli 2020
Fiona
24 juli 2020

Pizza's werden erg snel bezorgd en waren nog heerlijk warm. De knoflooksaus was waterig en dun maar voor de rest echt lekker gegeten voor een prima prijs.

Nakkoe
22 juli 2020

Kaptjalon tantoe lekker

René
19 juli 2020

Bestel hier al jaren regelmatig, altijd goed en vriendelijke mensen.

Nosso
13 juli 2020

Niet slecht en kan veel sneller

Karim
1 juli 2020

In een woord SUPER

Maria
26 juni 2020

Lekkere pizza's en mooi op tijd bezorgd

Broodje badr
14 juni 2020

Broodje kip was niet meer warm kk slecht

Ruud
13 juni 2020

Super Super Leker!, Bedankt!

Miranda
11 juni 2020

Goed belegde pizza's, snel klaar, warm en aardig personeel.

Kevin
8 juni 2020

goed en snel zoals altijd

PWL
5 juni 2020

Aanrader!

Broodje badr
3 juni 2020

Mapiema pizza kaulo biem

Per
30 mei 2020

Eten was lekker en snel bezorgt

Michael
28 mei 2020

Ik heb vanwege mijn goede ervaringen altijd al hoge verwachtingen gehad van San Marina, maar deze keer was de kapsalon exceptioneel, echt uitstekend.

Dayenne
28 mei 2020

Zoals altijd heerlijk. Duurde beetje lang....maar ach...meestal zo snel en optijd...dus een kniesoor die daar over valt. Toppers!

Pronk
28 mei 2020

Slechte ervaring: 1uur en 30 minuten moeten wachten op het eten geen gratis blikje coca cola bij de bestelling zo was aan gegeven op de site en het eten (pizza kip Shoarma) was koud en de broodjes van de kip shoarma waren niet vers en als ramp drie personen last gekregen van het eten spugen en diaree dus geen succes.

Peter
27 mei 2020

Prima bezorging en smakelijk eten

J.
27 mei 2020

Kapsalon, Het was weer heerlijk!

Mulder
26 mei 2020

2 uur te laat. Ik vind een beetje laat niet meer dan gek in deze periode maar twee uur kan echt niet. Na een uur gebeld en zeiden ze dat het er binnen een half uur zou zijn. Ook dat zijn ze niet nagekomen want ook het tweede uur sloeg om. Dit is niet de eerste keer. Daarnaast vonden wij het eten wel lekker maar werd mijn vriend er ook een beetje ziek van. Voor ons geen san marina meer! Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nvt
26 mei 2020

Gaat altijd wel wat mis.. lezen nooit het kopje opmerkingen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kanker slecht
25 mei 2020

Duurde bijna 2 uur en dan krijg je een lauwe kapsalon met slappe friet en koud broodje kip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronketjollo
23 mei 2020

4 kazen pizza is Kanker lekker

Maori108
22 mei 2020

Weer subliem. Bodem ham salami pizza lekker, en goed belegd. Zelf oregano, zwarte peper, knoflook en tabasco erop gedaan. Finger licking good!

Raaz
21 mei 2020

Altijd lekkere pizza's en snelle bezorgtijd

Filimon
15 mei 2020

Ik heb kapsalon besteld zonder kaas En ik heb duidelijk aangegeven dat ik geen kaas wil maar toch heb ik met kaas gekregen. En het vlees was verbrand.

Van Vuuren
15 mei 2020

Je krijgt dus ook een kleine bak sambal saus als je grote kapsalon bestelt.. wat eigenlijk veel te weinig was. Het eten was lauw warm. Bezorging was snel!

Anoniem
15 mei 2020

Het was weer heerlijk!

Broodje badr
14 mei 2020

Snelle bezorging en die broodjes waren lekker man

Dennis
13 mei 2020

altijd goed. Vers... bestel hier altijd!

Melanie
12 mei 2020
Geen
12 mei 2020

2 uur gewacht op me bestelling dan bel je. Ja is onderweg 10 minuten nog steeds 30 min moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Duijts
12 mei 2020
Maori108
10 mei 2020

Dacht eerst dat ze de salami waren vergeten, en ham zag ik maar drie stukjes van op deze wonderschone creatie. Al het lekkers was onder de gesmolten kaas verstopt. Eindstand: heerlijk gegeten! Genoten :)

Steffie
5 mei 2020

Beste pizza van de wereld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arim
5 mei 2020
Piemol
4 mei 2020

Bak die kk patat is een keer goed laatste paar keer kapsalon besteld en en altijd is het Goed warm maar de patat is kk slap

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ricardo
1 mei 2020

No comment

Lola
30 april 2020

Perfect zoals altijd 💪🏽

Kringspier
30 april 2020

4 kazenpizza was lekkurrr

Maori108
30 april 2020

Snel geleverd, nog heet, porties groot genoeg. Altijd in orde!

Willem
29 april 2020

Na bestelling via internet, vlotte levering. Pizza's en shoarmaschotel uitstekend + gratis cola !

Duijts
27 april 2020

Na online bestelling, snel geleverd. Aardige man die kwam bezorgen. En de kapsalon was echt lekker. Ik bestel zeker weer.