Beoordelingen van San Marina Zoetermeer

Recente recensies van San Marina Zoetermeer

4 sterren na 446 reviews

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima service en heerlijk eten

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Awoo ayee deze zaak is LIT

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zo als altijd precies op de afgesproken tijd . Het was heerlijk en goed warm . Complimenten voor San Marina .. Een aanbeveling waard .

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en precies op tyd

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kei lekker

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben bijna 1 1/2 uur gewacht en de pizza was koud

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde lang

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik belde om te vragen hoelang het ongeveer zou duren zodat ik weet of ik nog even snel onder de douche kon springen. Krijg ik echt een heel fel antwoord terug, dat het na 5 minuten na het maken van een bestelling niet normaal is dat ik al bel. Ik bel niet waar het blijft maar hoelang het duurt, zodat jullie niet voor een dichte deur staan!!!! Zeer onklantvriendelijk !!! Wilde eigenlijk mn bestelling annuleren, maar goed. Verder vindt ik de kwaliteit niet meer zoals het was helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel!

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Egt goet

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren precies op tijd! Ik had 18:00 gespecificeerd en ze waren er om 17:59. Helemaal top.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza smaakte helaas niet zo lekker zoals norrmaal gesproken.. ik heb dan ook een tijdje niet besteld dus misschien al allemaal veranderd?.. het leek wel gewoon geraspte kaas wat er overheen zit. Champignons waren ver te zoeken en niet heel goed warm meer, jammer wel. Zal toch een tijdje niet meer gaan bestellen.

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat was weer heerlijk! Voor het eerst de calzone besteld. Wauw, echt superlekker en mooi gemaakt. Vakmanschap.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg goed. Bezorging duurde wel aan de lange kant.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde smaak ijs en drinken geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie broodjes ... na twee keer bellen en anderhalf uur wachten ... broodjes kebab lauw !!

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was echt telaat

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel en vriendelijke jonge man. De pizza was taai, buitenkant was niet knapperig. Misschien was het deeg oud of iets. Ik weet het niet.

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste van Zoetermeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza kipspeciaal46cm is normaal goed belegd maar was dit keer tegenvaller

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Misschien door de warmte maar deze keer zag de sla er niet fris meer uit, deze was reeds aan het verkleuren. Verder was de rest tiptop in orde!

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurd lang

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging dude ongeveer 1,5 uur (80 min). Dit is gewoon belachelijk lang. Als excuus zeiden ze dat ze het druk hadden. Toen ik belde na een uur werdt mij verteld dat ze al onderweg waren, maar vanaf dat punt duurde het nogsteeds 20 min. Schandalig

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer geen schijfaardappel bij halve kip en salade was niet compleet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

supersnel alleen helaas mn 7up vergeten - deze krijg ik graag alsnog bij mn volgende bestelling

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na bestelling zeer snelle levering, prima verzorgd, heerlijk en helemaal naar wens

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren ze een blikje drinken vergeten

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top toko beste pizzaria van zoetermeer toffe gaste goed ete ken nie beter

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allles was goed warm

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel al jaren bij Sanmarina, prijs kwaliteit verhouding is super. Pizza is altijd nog goed warm en smaakt super. Vandaag voor het eerst een koude en soort taaie pizza, mijn extra knoflooksaus was niet erbij bezorgd en ik had fanta besteld en kreeg cola.

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's erg lekker voor de herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was omgevallen door bezorger. Pizza was voor de helft verpest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging en de kapsalon smaakt heerlijk!

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza die ik ontving was niks warms aan. Heb uiteindelijk niet gebeld omdat, ik altijd tevreden ben over de service en deze x zag als een uitzondering op de normaal goede service en lekker pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blikje drinken waren ze vergeten. De bezorger sprak heel slecht Nederlands en begreep er niks van

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer kom die pas na anderhalf uur

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde langer dan een uur Kapsalon was niet echt warm slappe patat

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker man

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Motherfucking lekker toch, helemaal lam beetje pizza shoarma vreten, zou weer bestellen. Pizza was er na ongeveer een half uur. Top Bois deze!

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was er na een uur ongeveer. Onder ander pita broodje met kaas besteld, had ik kunnen verwachten, smaakte nergens meer naar. Pizza kip shoarma was lekker. Helaas de volgende dag heel de ochtend op de wc gezeten.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekkere kapsalon, snel bezorgd.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was bijna koud toen hij bezorgd werd. De smaak was wel goed...

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak, lekker warm en vriendelijke bezorging

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker alleen geen sla en garnituur gegeten was verlept en uitgedroogt

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk . Goed warm en precies op tijd . Een aanrader . Kopen hier vaker . En zullen dat nog veel vaker doen .

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza besteld voor 6 personen. Alles nog goed warm en lekker. Toen we belden omdat er een voorgerecht miste, is dit nog heel snel nagebracht. Goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, snelle bezorging!!

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en erg vriendelijk personeel.

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De san marina pizza was weer heerlijk!

, 17-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en op tijd. Eten nog goed warm ! Alleen weer geen blikje gehad bij bestelling ( tweede keer )

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen kruidenboter bij stokbrood kruidenboter, had dus droog brood. Pizza was bijna alleen kaas, verder weinig topping. Gebakken champignons zat geen knoflook op maar alleen maar peterselie. Kortom viel best tegen. Wat wel fijn was, het was goed warm toen het aankwam. (na 3 kwartier/een uur wachten)

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben heerlijk gegeten!!!! we zullen andere keer weer bestellen.

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Hele slechte service, ruim een vol uur moeten wachten voordat het bezorgd werd. Lauwe champignons kapsalon niet te eten kaas zat aan de folie vastgeplakt en er niet vanaf te krijgen. Pizza was oke! Wij zijn beter gewend van jullie. 3x moeten bellen, geen succes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg spoedige bestelling en de lekkerste pizza die ik tot nu toe gegeten heb, alleen had ik een opmerking achtergelaten of de spaanse pepers van de pizza achter wegen gelaten konden worden en die wens is helaas niet volbracht. Na het verwijderen van de pepers tóch van een geweldig lekkere pizza mogen genieten!

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk gegeten. Ook heel vrolijke bezorger. Kregen nog een hele fles cola en een blikje. Goede service

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd 1 uur. Eten was heerlijk. Bezorger was erg vriendelijk.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden 4 pizza,s besteld 3 van 33cm en 1 van 25 cm krijgem we 2 pizzas van 25cm in plaats van 3 van 33 cm toen bood de bezorger zn excusses en zou een nieuwe pizza komen brengen nou hij is nooit meer met dr pizza aan gekomen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lang op eten moeten wachten, telefoon werd niet opgenomen. Opzich niet erg, het kan druk zijn. Echter, door het eten van het voedsel verschrikkelijk ziek geworden, waarschijnlijk een voedselvergiftiging lig al 2 dagen in bed. San marina was mijn vaste adres, maar nu NOOIT meer. Ik wilde telefonisch contact opnemen met het bedrijf om ze te waarschuwen, maar krijg geen contact. Helaas zal ik dus ws niet de enige zijn die ziek is en zal worden. Erg jammer dit.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TE DUUR

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde bestelling gekregen. Dit werd snel hersteld. Ik kreeg toen een blikje cola maar die moest ik ruilen voor 7up. Dit terwijl ik ook cola had aangevinkt op de site. Dit was al de 2e keer dat het zo ging. We hebben wel gelachen. Het eten blijft lekker!

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op 2de paasdag met een klein uurtje. Eten was goed en veel. Jammer dat het in een plastic tas wordt bezorgd waardoor bijv. de friet slap wordt.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker het eten bij San Marina. De prijs kwaliteit verhouding is top! Service is wat on persoonlijk maar altijd super snek, het eten is echt altijd nog warm als het binnen komt. Ik bestel er allltijd mijn eten!

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was zoals gewoonlijk goed. Wel de 2de keer dat ze de saus erbij vergeten te doen. Bij een shoarma pizza hoort saus.

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd ready

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste pizza van Zoetermeer

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en goed warm. Het was precies op tijd gebracht. Op deze manier blijf ik hier eten bestellen.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit eten, snel bezorgd! Je proeft dat alles vers gemaakt is!

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker k

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was er met een half uur Helaas was de patat erg slap

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was er met 20 minuten Smaakte prima

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur wachten op twee kapsalons op een dinsdag is wel heel erg lang, maar het eten was heerlijk en de bezorger vriendelijk, dus we zijn tevreden en bestellen hier zeker nog eens.

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s goed belegd en warm geleverd. De kipshoarma speciaal was erg lekker!

, 21-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat er geen knoflooksaus bij

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allez was goet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was wat taaier dan andere keren. Minder smakelijk.

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, bezorging ook snel. Helaas zat er een zwarte haar in de pizza, pizza ging rechtstreeks de prullenbak in.

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd. En altijd netjes optijd bezorgt.

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

FAN-TAS-TISCH!! Alles helemaal goed en super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kapsalon snel geleverd, lekker warm! sla etc. part, top!

, 17-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger kon het opgegeven adres niet vinden en stond op een plek aan het eind van de Van der Hagenstraat, daar waar het zwembad staat en niet het Silverdome, zoals in de extra informatie door mij was aangegeven. Dat resulteerde erin dat ik bijna 10 minuten bij een open deur heb gestaan, daar waar het niet echt warm was. Gevolg: een flinke kou en dat kan ik, met een verhuizing morgen en overmorgen, niet echt gebruiken.

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste kapsalon met de lekkerste knoflooksaus van de stad! Altijd uitstekend en vriendelijk bezorgd.

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Etem (kapsalon) was lekker Bezorging volgens afspraak

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was er met 20 minuten Ik kon het niet geloven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1.5 uur te laat geleverd . Vreselijk teleurgesteld , dit is de 3e keer.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaker hier, altijd goed. Dit keer besteld, niks ontvangen! Telefonisch zijn jullie niet bereikbaar!

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ekte

, 27-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Eten besteld online maar nooit gekregen!! Waren jullie gesloten ?

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere kapsalon en knoflooksaus! Altijd netjes en vriendelijk bezorgd!

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was er met 15 minuten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was snel en vriendelijk. Eten kwam heet aan. Ik had de Kip döner schotel speciaal besteld. Een absolute aanrader. Het was waar Top.

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alteid choet

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

A mattie was erch lekur

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Discriminerend duurt te lang

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was erg onbeleefd. Hij heeft in nog geen 5 minuten 3x aangebeld en gaf aan dat hij er al een half uur stond en telefonisch contact had opgenomen. Dit was echter niet het geval. Toen ik hem hiermee confronteerde begon hij zijn stem te verheffen en te schelden ik heb hem toen aangegeven dat ik niet meer bij sanmarina bestel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapsalon werd afgeleverd met veel zorg wassen goed warm en extra bestelling van extra vlees en dubbel saus eas ook geheel naar wens. Ook de afspraak welke gemaakt werd aan de telefoon is zeer bevredigend. Zo blijft ondergetekende vaste klant. Vriendelijk dank..

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waz egt znel

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes waren goed gevuld Snap niet dat alvero van die gierige joden broodje heeft

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en het eten was weer heerlijk zoals gewoonlijk!

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde lang voor t er was. En t was nog verkeerd ook. En dan krijg je als antwoord ja dan haal je t er van af. Like zo behoor je niet met klanten om te gaan. De vorige eigenaar was beter en klantvriendelijker. Ik bestelde elke dag maar dit was de laatste keer.

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oe oehh

, 31-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten 2 kipkapsalons. Bezorgen hadden we zo snel mogelijk gedaan. Hebben er even op moeten wachten maar was ook rond etenstijd.

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was prima. Spareribs helaas niet zo. Taai en niet echt warm. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als was goet

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk.

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorging! En het eten is altijd goed! Super

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kapsalon goed warm, snel bezorgd en was heerlijk

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, maar incompleet. Sauzen zaten er niet bij (knoflooksaus en sambal), terwijl je er wel voor betaalt.. Een groot aandachtspunt voor de volgende keer!

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

DUH BESTE KAPSALON VAN SOETERMEER

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecto

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

S U P E R G O E D ! !

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld hier, dus het is bekend dat de bezorging niet altijd even vlug is. Ditmaal echter 85 minuten moeten wachten, en geen excuses ontvangen. Dit zou wel de laatste keer kunnen zijn dat ik hier bestel.

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de saus niet dicht was gemaakt waardoor we een lekkende tas met eten hebben gekregen.

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal heerlijke pizza, nu helaas lauwe pizza, knoflooksaus extreem dun en niet het gratis blikje drinken. Zijn we niet gewend, misschien een off-day. Volgende keer beter.

, 04-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Pizza werd anderhalf uur later bezorg en was koud.

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goet

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Knoflooksaus is niet geleverd, erg jammer

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en het is zo breed er is van alles en altijd snel optijd voor de deur !

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Akbar lekker

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ewa was ekte ekte lekker

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was zoals altijd weer excellent. Bezorging mag nog steeds iets sneller.

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20.17uur besteld.. 1uur later nog geen pizza.. 9x gebeld maar ging niet over, geen bereik.. kortom geen pizza ontvangen.. neem een 06 nr erbij waardoor je gewoon bereikbaar blijft mocht er iets gebeuren met de vaste lijn..

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had gisteren om half negen een bestelling geplaatst maar niks onyvangen ook u telefoon nummer was onberijkbaar?mogelijk deed u website het niet?mvg.frits brummer louis couperushove 16

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren op zich smaakvol en lekker dun, maar een beetje minder zout, zou er voor zorgen dat ik er 5 sterren voor geef.

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker man

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heerlijk

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste kapsalon van zoetermeer

, 12-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

S U P E R L E K K E R ! !

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon besteld, was erg lekker. Saus en salade zijn apart verpakt, waardoor alles nog kakelvers smaakt. Mals vlees en knapperige friet, was perfect! Bezorging duurde even, ook al was het vroeg op een doordeweekse dag, maar de kwaliteit en de vriendelijke bezorger maakten dat goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben een trouwe klant. Ik geniet van de bestellingen

, 29-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde best lang Gelukkig smaakte alles goed en was het nog warm

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en vlot

, 23-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was er met 20 minuten

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind san marina super! Ik bestel hier al anderhalf jaar 1x per week.. ze luisteren goed naar je wensen, hebben lekker eten en bezorgen ook snel. Vind het ook leuk dat ze via de site gratis drinken geven!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lakker pizza

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste kapsalon!

, 08-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kapsalon was heel erg lekker alleen jammer dat het altijd zo kk lang duurt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke kapsalon. Geen slappe frietjes en lekker veel saus. De levering is vrijwel altijd binnen 20 minuten, zelfs in het weekend. Topservice!

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kapsalon

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

so naar alle dreries

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat van de kapsalon was oud leek alsof het opnieuw gebakken was het was taai. Ook zat er een vieze smaak aan

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza super goed en rijk gevuld! Bezorging mag wel stuk sneller... maar alle keren wel goed bezorgd, ook online! Goed tentje waar je tot laat je eten kan halen.

, 25-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 kapsalon besteld waren weer goed te doen

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, pizzas waren lekker qua smaak, maar bodem was slap en korsten taai. Niet de lekkerste pizzas die ik ooit heb gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima als je zegt de oven is kapot of iets en dat kan gebeuren en dat het anders kan smaken maar ik kreeg een zwaar aangebrande calzone pizza en dat bedekken met een plak kaas er overheen om het te bedekken.. heb m zo de afvalbak in gegooid zonde van de 11 euro heb hier vaak besteld maar dit was de laatste keer! Erg slecht dat je dit durft te bezorgen en vragen om een beetje waardering dat het anders moest omdat de oven kapot is.

, 18-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zaak

, 11-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was er met 25 minuten patat lekker krokant en warm broodje kip is de beste van zoetermeer wollah

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste kapsalon en lekkerste knoflooksaus vindt je hier! En altijd uitermate vriendelijk bezorgd.

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat geleverd en spareribs waren niet vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lekker alleen geen knoflooksaus

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel en vriendelijk bezorgd!

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kaas van de pizza was maar aan een Kant en helemaal door mekaar gegaan

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was niet bezorgd maar had zelf opgehaald

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goete kwaliteit!

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza in tijden. Had de Americana met kip en mijn zoontje salami. Complimenten!

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's zijn van goeie kwaliteit en voor een goede prijs. Ik bestel er graag.

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkerrrrrrrr en altijd uiterst vriendelijk bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier vaker, ik vind dit serieus de lekkerste kapsalon die ik gegeten heb. Bezorging ik had geklikt op snel mogelijk.. En ze waren er eerder dan ik dacht! Het was weer lekker!

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde kapot lang! Heb bijna 2 uur moeten wachten!! Had wel uitgehongerd kunnen zijn!!!

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten kwam vrij laat. en was ook niet erg warm meer. we zagen dat er geen knoflook saus bij zat toen we het vroegen aan de bezorger kregen we alleen zit er al op. wat absoluut zo was

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vriendelijk bezorgd!

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is de pizza echt lekker maar vandaag was die niet te eten. Hebben jullie een nieuwe kok? Toppings vielen er van af en deeg was nat, hard, slijmirig.

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat als je een bestelling van ruim boven de 20 euro hebt er bezorgkosten in rekening worden gebracht :(

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, hete pizza, smaak goed zoals gewend. En leuk als je op hun eigen site besteld dat je een blikje drinken kado krijgt. Echt super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkerrr

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service was snel en de pizza's waren lekker!

, 10-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker wel net te weinig saus maar ach de pizza was lekker op zich duurde wel 50 min dat was iets minder.

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende bezorging super snel en heel vriendelijk, eten had iets warmer mogen zijn maar verder smaakt het perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend voedsel en netjes op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede lekkerere warme pizza en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk maar bestelling was te laat (het is nog nooit optijd geweest bij san marina), hierover werd vervolgens niets gezegd alsof het gewoon optijd was en ze waren ook een deel van de bestelling vergeten waarvoor ze later terug moesten komen.

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zaak je word super geholpen service is top kan niet beter laat je eten bezorgen ook top super snel zijn hoeft niet lang te wachten en is het een speciale dag is het drukker bellen ze netjes dat ze 5 min later zijn dikke 10!!!

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere kapsalons zoals altijd en ruime saus meegeleverd, super goed!! Hele vriendelijke bezorger.

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

broodje kip was lekker alleen jammer dat de patat slap was bezorging duurde 45-50 minuten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duurde 80 minuten

, 25-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was gedaan voor bezorging om 18.00 uur. De bezorging was om 18.25 uur. Met 2 kleine kinderen is dat niet bepaald handig. Een telefoontje hierover had een hoop gedoe voorkomen. Door de late bezorging was de pizza ook niet echt warm meer. Jammer, want ik ben anders gewend.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik krijg vaak geen gratis drankje bij aan de bali, dat is wel vervelend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte erg lekker! Ook binnen 3 kwartier bezorgd. Pizza's waren nog gloeiend heet bij aankomst. Volgende keer zeker weer bij San Marina!

, 18-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dikke s.o naar de wat ouderen man duurde best kort en alles was goed warm had extra veel patat gekregen

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat ik nog nooit meegemaakt heb. Gebeurde gister. Heb meer als een uur op mijn eten moeten wachten. Ik gebeld waar me eten bleef kreeg als antwoord is over 10 min bij u. Waarop ik vroeg ik heb lang zitten wachten krijg ik nu Korting. Ik kreeg volmondig te horen NEE!!!. En toen ik ging eten was het eten koud!! Wat een slechte service!!! Ben boos en zwaar teleurgesteld hoe SAN Marina met vaste klanten omgaat. Weet ook niet of ik daar nog zal bestellen....

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima als het later is met bezorgen maar erg warm was het niet meer helaas

, 13-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer lekker en goed warm!

, 13-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk en keurige bezorger.

, 10-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd de beste!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

één van de lekkerste kapsalons van Zoetermeer, uiterst vriendelijke bezorger!

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, niet bijzonder maar beter dan je zou verwachten voor de prijs. De bestelling kwam echter wel meer dan drie kwartier later dan in de bevestiging aangegeven zonder hier van te voren van te laten weten of achteraf excuses voor aan te bieden.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en goed van kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

aardige bezorger alles was nog warm en smaakte prima

, 30-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft weer lekker gesmaakt. Broodje kipdoner, patatje en een kipkapsalon.Wij vinden dat ze hier de lekkerste kip kapsalon en kipbroodje hebben ! Wij zullen zeker vaker terug komen

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker!

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

broodje kip was heerlijk alleen jammer dat de patat slap was bezorging duurde bijna een uur

, 22-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke kapsalons en ruim saus geleverd. Uitstekende bezorging!

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste restaurant van zoetermeer, eten waren lekker en warm en goed op tijd bezorgd. Groeten Hama

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 menu vergeten om te bezorgen. Na telefoontje hadden ze gezegd om het alsnog te bezorgen. Helaas heb ik het niet meer ontvangen. Geld weg en klant weg!

, 17-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza maar ruim 1,5 uur moeten wachten op eten

, 16-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd goed alleen is de bezorging echt aan verbetering toe. Voorheen altijd binnen 30 minuten maar de laatste keren steevast 1 uur.

, 13-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte lekkere kapsalons! En er wordt altijd ruim sausjes meegeleverd, top! Super vriendelijke bezorging!

, 08-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

allez waz choet

, 07-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We werden gebeld door San Marina na onze bestelling, er was geen halve kip meer.. Helaas.. Maar deze aardige mensen hebben er iets anders voor aangeboden, wat normaal duurder is kregen we voor de prijs van de halve kip. Wij zijn tevreden klanten!

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

30 minuten patat en broodje was goed warm

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kon het niet geloven dat ze er met 25 minuten waren

, 28-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was lekker en bezorger was aardig.

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam pas na 75 minuten aan de deur. Eten was niet meer goed warm. Teleurstellend helaas. Beter gewend

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en zalig eten

, 17-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, snel bezorgd en uiterst vriendelijke bezorger!

, 14-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De aller lekkerste pizza & kebab die er is!!

, 14-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte kapsalon met ruime hoeveelheid saus, erg lekker! Snel bezorgd (30min.) door super vriendelijke bezorger!

, 08-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duurde kk lang

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur moeten wachten voor 2 pizza's, moest zelfs nog bellen om te vragen wanneer het werdt bezorgd.

, 31-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

L E K K E R ! En snel en vriendelijk bezorgd!

, 31-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weet genoten! Heerlijk

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle inhoud van pizza lag op 1 hoop aan 1 kant. Wat heeft de bezorger onderweg gedaan? De kippenpootjes waren een en al gebakken paneermeel. Jammer. Veel weggegooid!

, 25-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's echt een aanrader. Ook een hele vriendelijke bezorger en het eten was er met 30 min

, 24-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza's in Zoetermeer.

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duurde kk lang mattie uur en 15 minuten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Relatief snel geleverd voor het tijdstip (uurtje of 2 snachts) door een zeer vriendelijke oudere meneer. Pizza was zoals altijd super, vele malen beter dan die rotzooi van dominos of new york pizza. Ga voor de San Marina pizza, thank me later!

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Snel bezorgd en goed belegd (pizza kalf en gyros speciaal)

, 19-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service, heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat kon iets krokanter, met de lange rit in het achterhoofd snap ik het wel

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het duurt veelste lang,

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd lekker, wel altijd aan de late kant. Bestel een uur van tevoren dat heb je het op tijd. Top eten, super pizza's!

, 05-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duurde best lang mattie

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was koud, smaak daarentegen was prima. Ruim 2 uur moeten wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling gedaan via site, betaald via ideal.. Maar nooit een pizza gehad. En aangezien t 31 december is, zijn ze niet meer bereikbaar!

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de website bestellen gaat heel makkelijk. Alles is overzichtelijk en de prijzen zijn heel duidelijk! Het bestellen is perfect geregeld en je kunt zelfs opmerkingen erbij schrijven. Als je online besteld, ziet alles er profesioneel uit. Alleen het bezorgen duurt erg lang (vaak een uur) dat mag verbeterd worden. Ook krijg ik de bon niet tijdens het bezorgen, dat zou ik graag willen. Verder is het eten prima! En fijn dat je zelfs 's nachts in Zoetermeer nog ergens een broodje kunt halen. :)

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top zoals gewoonlijk

, 16-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren weer heerlijk

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als altijd was het eten weer lekker en op tijd bezorgd!

, 06-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Met name de pizza San marina????????????

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Die nieuwe pizzabakker weet wel hoe hij lekkere pizza kan bakken..lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na drie kwartier belde we waar ons eten bleef. Ons werd verteld dat het onderweg was en er in een paar minuten moest zijn. Kwartier later weer gebeld, toen werd ons verteld dat de pizza net in de over ging. Het heeft 2 uur geduurd voordat de pizza er was. De pizza was niet warm meer, echter het blikje cola was wel warm... volgende keer toch maar weer gewoon domino's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker gegeten! De nieuwe pizzabakker is top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapsalon was koud en niet lekker zo ben ik het niet gewend van jullie

, 15-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duurde erg lang en ze waren een blikje vergeten

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vreselijk !!!! Vroeg om extra knoflook en sambal is er niet bij gezet helemaal koud gadver nooit meer ga ik bij jullie bestellen vreselijk gewoon !!!

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super!!

, 11-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en Respect vol en snel en goed !!!!!

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was voor ons toch echt de laatste keer dat wij wat bij jullie bestellen al meerdere keren doorgegeven dat het erg lang duurt voordat je de bestelling bin huis hebt. Afgelopen Donderdag dir pizza's besteld waarvan er een geheel uitgelopen was MOGELIJK door scheefstand met / door vervoer en ook weer erg lang moeten wachten voordat het eten er is . In jullie folder staat snelle levering NOU het wordt steeds langer die tijd dus geen snellere levering dit was voor ons toch de druppel om geen bestellingen meer te doen . waren altijd te vrede maar het gaat met HELE groten stappen achteruit hopen dat jullie hier wat aan hebben voor jullie andere klanten en dat het beter word (TIJD) met het bezorgen van de bestellingen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten is uitstekend maar de service is vreselijk. We moeten altijd heel lang wachten (60 / 90 minuten) op onze pizza maar gister was het toppunt met 2,5 uur!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak super, ik moest 1,5 uur wachten dat is te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond 2 medium en 2 kleine pizza's besteld. Omdat ze per ongeluk een 3 kleine pizza's gemaakt hadden kregen we een extra kleine pizza erbij en een grote fles cola. Dit deden ze geheel uit zichzelf.. wat een goede service zeg! de pizza's smaakten heerlijk zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's zijn altijd heerlijk daar

, 28-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat is altijd slecht met de kapsalon bedoel ik. Is echt niet goed.

, 25-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was echt veel te hard en niet meer te eten die kapsalon broodje donner was prima Ook me blikje vergeten

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 45 min. Eindelijk alles in 1x goed. Heerlijk gegeten!

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Regelmatig bestellen mijn vriend en ik bij San Marina eten. Er waren nooit problemen, tot vanavond. Om 17:43 heb ik een bestelling geplaatst voor een margherita pizza (45cm), ik heb ervoor gekozen om deze pizza om 18:30 te laten bezorgen. Vaak wanneer wij bestellen om een bepaalde tijd, zoals nu, of een bestelling plaatsen voor 'zo snel mogelijk', is het er of die tijd of inderdaad binnen veertig minuten. Om 19:59 (1.5u later dus) heeft mijn vriend gebeld om te vragen waar de bestelling bleef. Er werd hem verteld dat de bestelling onderweg was. Om 20:23 heb ik zelf gebeld om te vragen waar de bestelling bleef aangezien ik zo vroeg had besteld en voor een bepaalde tijd had gekozen. De medewerker aan de telefoon zei mij dat het adres niet bestaat. Dat is best opmerkelijk, aangezien wij best regelmatig bij u bestellen en het dan ook snel krijgen. Toen ik vervolgens mijn verhaal kwijt wilde, werd er constant door mij heen gepraat en er werd helemaal geen oplossing gebod

, 19-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer niet gehad wat ik besteld heb (gewone hawaii pizza ipv de special. Had alleen gevraagd om ham ipv salami, dus dan doen we er ook geen banaan op blijkbaar. ). Had geen puf om weer te gaan bellen.

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet spotgoedkoop maar lekkere pizza voor de prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was er met 25/30 minuten alleen klein beetje jammer dat er geen knoflooksaus bij zat

, 13-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een pizza compleet vergeten bij levering. Een pizza met champignons welke ik niet wilde. Dus wederom niet met compleet gezin kunnen eten. Let toch eens op je bestellingen!

, 06-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza snel bezorgd. Bodem van de pizza was iets te zacht

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza's en snelle aardige service! Top ook dat ze zo laat nog open zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk. Bezorging dit keer minder, kwam 70 minuten na bestellen. En de bezorger had niet voldoende wisselgeld terug.

, 23-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd patat was nog warm

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur moeten wachten op de pizza en nog de verkeerde krijgen , wel netjes opgelost binne 30 min de goeie pizza alsnog

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heb bestelling gedaan om 4 over 6 en kreeg de bestelling om 7 uu 20. we hadden al contact gehad je zij dat het erg druk was

, 07-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 broodjes Donör besteld, zo die zijn goed gevuld zeg! Niet te vergelijken met die klojo's van de donorcompany. Heerlijk gegeten, top!

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd binnen 40 minuten op een actie-avond. Prima. Pizza's waren nog superheet en ze smaakten heerlijk. Wij zijn tevreden.

, 25-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon in een woord goed

, 24-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde bijna 1,5 uur. Ik had het prettig gevonden als jullie mij na 3 kwartier hadden gebeld om te vertellen dat het nog even duurt. Dan weet ik waar ik aan toe ben.

, 19-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het niet te vreten. Vlees was prima zoals altijd maar mijn patat was steen hard, aan de donkere kant en heb ik het helaas weg moeten gooien. Kruidenboter was onwijs waterig. Normaal geniet ik onwijs van mijn order.

, 10-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een halfuur later dan ingevulde bezorgtijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam een half uur na afgesproken tijd met de verkeerde pizza, na een telefonische discussie en veel moeite werd de bestelde pizza na 5 kwartier omgeruild voor de goede.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

VEEEEEEEEL te laat bezorgd, ruim anderhalf uur later. na een uur gebeld en toen hoorde ik dat het erg druk is wat wel vaker gebeurd bij san marina. Maar uit zichzelf zullen ze geen actie ondernemen om de vertraging te melden. Eenmaal bij de deur werd opnieuw niets gemeld tot ik erover begon. Staat er iemand die je bestelling ruim anderhalf uur later bezorgd en doet alsof het de normaalste zaak van de wereld is. aan de andere kant moet ik ze wel meegeven dat de kwaliteit van het eten erg goed is. Warme pizza rijkelijk belegd en erg smaakvol.

, 26-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd...top! Ondanks de drukte vandaag is het wederom prima en top geregeld!

, 25-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: PERFECT!

, 21-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super! Het eten is altijd lekker en goed! De bestellingen zijn altijd op tijd en duren nooit te lang! En het is ook nog goedkoop! In 1 woord PERFECT!

, 02-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed

, 28-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer supervers! Heerlijk!

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker.

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten 2 uur te laat, met verschillende smoesjes hoe dat toch kon. Het zou vooral niet aan San Marina liggen. Want 'de fax was pas net 10minuten binnen' (onzin op de bon van de bezorger stond de echte tijd 2uur eerder), het was o zo druk (terwijl meneer eerder zei dat het niet druk was dus daar niet aan kon liggen). Allemaal buiten de macht van hey bedrijf om. Geen enkele intentie om mij ook maar enigszins tegemoet te komen. Toen ik zei niet te willen betalen bedreigde de eigenaar mij via de telefoon direct te komen met drie gasten om mij te laten betalen. Daar heb ik overigens melding van gemaakt bij de politie, maar zal weinig uithalen. Meneer verzint vast een excuus, smoesje of verstaat en spreekt spontaan geen Nederlands meer.

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had bestelling geplaatste voor 21:50 ophalen toen ik ging ophalen zeggen ze dat wij gaan 21 :50 pizza in het oven zetten want bij bestelling staat tijd 22 ophalen terwijl ik had bewijs van 21 :50 Dus ze hebben die bestelling niet goed gelezen Smaak was wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, verse ingredienten gebruikt en de kaas op de pizza is van goede smaak en niet te vet. Erg tevreden

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Calzone kipshoarma.. Heerlijk echt een aanrader !

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is goed en de levertijd is ca 40 minuten. Temperatuur van de pizza is goed. Al met al zijn wij voor de ? keer tevreden

, 07-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Pizza, Top Service !

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was helemaal top! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig op tijd, lekker warme pizza. Prima dus!

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is prima en bezorging gaat goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker, snel bezorgd en vriendelijke bezorgers!

, 17-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Het werd snel bezorgd en hele aardige en hulpzame bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was erg zacht en 5 kwartier gewacht en de shoarma geef ik een 4!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde deze keer 55 minuten en dat was voor mij eigenlijk te lang. Ik moest nu in 5 minuten mijn pizza opeten. Da's niet echt simpel.

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was niet echt lekker Broodje kip was top

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was prima. Alleen jammer dat als je om 0.16 de bestelling doet ze hem pas na 1,5 uur komen brengen.

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top lekkerrr

, 26-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, de bezorging was ook erg snel. Een lekker broodje Doner en patatje. Zeker voor herhaling vatbaar ;)

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker zeker een aanrader, alleen de bezorging duurde wat lang namelijk bijna 1 uur.

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top ????

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zaten ongevraagd pepers op de Cipollo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lang moeten wachten, langer dan een uur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden! Na een opmerking te hebben geplaatst bij de bestelling is er telefonisch contact met ons opgenomen en kregen we een dikbelegde pizza! Bezorging precies op tijd! Pizza zoals altijd overheerlijk! Tot de volgende keer!

, 21-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd patat nog warm en niet slap broodjes kip waren ook nog warm

, 20-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, vriendelijke bezorger niks op aan te merken!

, 19-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 18-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde echt lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima, vlotte bezorging en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was ruim een kwartier te laat. Er zat per pizza een knoflook saus bakje bij. Ik wist niet dat ik dat erbij kreeg, maar wel lekker.

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak en bezorging zijn allebei goed

, 09-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede service, snelle levering.

, 05-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great Pizza! Fast Service!

, 30-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, leuke prijs en binnen de tijd geleverd.

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren heerlijk !!! Bezorging was goed en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3e keer dat er geen notitie wordt gelezen! Uiteraard blij dat ze om 3u snachts nog bezorgen, maar als er staat;NIET AANBELLEN of Kloppen op raam svp, verwacht je toch wel dat dit doorgegeven wordt.

, 18-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's.

, 17-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd en ook zeer vriendelijk! Smaakte weer super!

, 17-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling voor 4/5 de geleverd. Bij het nabellen verschuilt het restaurant zich achter de bezorger. Je wordt niet teruggebeld en je krijgt enkel loze beloftes.

, 17-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een heerlijke kapsalon met als bijgerecht zelfgemaakte heerlijke stukjes brood uit de oven met kruidenboter! Ik bestel al zeker wel 3 jaar bij San Marina, mocht ik trek hebben in een calorieen bom!

, 11-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde best lang Maar gelukkig was alles nog lekker warm

, 03-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer prima Alleen jammer dat het zo lang duurd

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd top en bezorging was ook snel, niks op aan te merken.

, 25-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Telang wachten altijd maar eten is wel lekker

, 24-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde meer dan een uur dat de pizza's bezorgd werden. Neem dan even contact op als het lang gaat duren, dan ben je erop voorbereid. We zijn anders altijd tevreden.

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Klantvriendelijke en snelle service. Wij bestellen er graag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super lekker. Keep up the good food!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij halen hier vaker, het is erg lekker fijn dat de sla appart zit zodat je het zelf erdoor kan mengen net als de knoflooksaus en sambal het eten is altijd erg lekker!

, 20-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed te doen Was nog lekker wrm

, 18-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza, top service!!

, 17-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Matige kapsalon. Geen sausjes erop geen sausjes erbij.

, 17-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza prijs was euro 20.50 incl. b.z.k. en de bezorger gevraagd 21.50 zonder bestelbon aan te tonnen.

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en snel bezorgd

, 09-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was die alweer bijna koud toen ik hem kreeg. Als die wel warm is is die normaal erg lekker!

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza besteld om 17:36 aangevinkt 20:00 bezorgen. Pizza was er 18:00 uur. Kwaliteit wel top.

, 24-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect

, 19-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de pizza deze keer aan de redelijk afgekoelde kant.

, 18-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas bestelling weer pas na ruim een uur en zelf nabellen (staat altijd gek genoeg nét klaar als ik bel) ontvangen. Tip: zet een verwachte levertijd op de site dan geef je mensen de kans ergens anders te bestellen. Scheelt irritaties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza goed, bezorging weer meer dan een uur. ga volgende keer bij andere pizzeria bestellen

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top

, 09-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uiteraard weer 5 sterretjes!

, 09-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle service en ook nog goede kwaliteit

, 05-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker! Vriendelijke bezorger.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keller en smell top

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je een gratis blikje coca cola beloofd, moet je dat natuurlijk wel bezorgen! Pizza was overigens wel lekker en snel bezorgd.

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 40min bezorgd, niks ontbrak en prima smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

trage bezorging en mis een aantal zaken. Zogenaamde goedmaker voor de vertraging is een actie. Loze beloftes en daarnaast zo glad als een aal. Geen beschaafd restaurant bij meerdere bestellingen tot nu toe!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed maar via de site bestellen werkt nooit.. Als je niet belt op tijd duurt het uren,

, 17-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service. Smaakt altijd goed. Pizzas waren er snel en zijn erg warm. Ik heb wel een fles cola gemist de laatste 2x bij bestelling boven de €30,- maar ondanks dat weerhoud het me niet om de volgende keer weer te bestellen.

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wachttijd bijna 2 uur is veel te veel. En de verklaring is op zondag erg druk is geen goed excuus. Als je dit weet moeten er gewoon meer bezorgers ingezet worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en prima pizza's! Bedankt!

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde bijna een uur Maar gelukkig was alles nog warm En eten smaakte goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere tjaps

, 23-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest meer dan uur w8 op me eten

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had wat sneller gemogen maar heej het was het wachten weer waard: heerlijk!!!

, 20-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel woord het bezorgd

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste falafel die ik ooit gegeten heb ! De rest was ook zalig zoals altijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer was het eten iets later geleverd dan we gewend zijn van dit bedrijf. En het eten was ook iets kouder dan we gewend zijn. Maar het was nog steeds warm en warm genoeg om goed gegeten te kunnen worden. De smaak was weer goed en hebben weer heerlijk genoten. Top bedrijf met een super service en een goede smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dast xosh gelek xosh bo Was heerlijk en snel

, 09-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere, niet-vette, warme pizza, bezorgd in een redelijke tijd.

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bezorging niet zo snel. Heb er best wel lang op moeten wachten. Echter was de pizza met zalm verrukelijk!! Echt een aanrader!

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur op een pizza wachten vind ik te lang. Maar de pizza zelf was goed

, 06-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's.

, 03-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon en er wordt altijd heel ruim knoflooksaus en sambal meegeleverd. TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke dunne, warme pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en warm bij aankomst

, 28-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x kipshoarma speciaal besteld, maar 1 van de 2 was een normale. Helaas de 2e keer dat dit fout gaat

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk alleen heel jammer dat als je bij je bestelling aangeeft hoe je betaald, de bezorger toch niet genoeg wisselgeld op zak heeft. Verder wel snel en goed bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud en bezorging duurde aardig lang ben ik niet gewent van San marina

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza waren lekker, en kwamen goed warm bij ons thuis aan. Alleen jammer dat er geen salami op mijn hawaii speciaal zat.

, 22-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een half uurtje te laat maar verder was het wel lekker

, 21-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super lekker!!!

, 13-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd. Had iets meer vlees op gemogen.

, 13-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doordat de bezorger lang heeft gezocht in plaats van te bellen was de pizza nog maar net lauw. De pizza werd pas na ruim een uur afgeleverd, waardoor ik nauwelijks nog tijd had om fatsoenlijk te eten. Jammer!

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze hadden me te weinig geld terug gegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer prima de kapsalon

, 09-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas was de pizza niet eten dit keer, deeg was nog rauw en de hele pizza werd slap door vocht, en had geen smaak meer :(

, 06-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker ! Top

, 01-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak als gewoonlijk heerlijk, lijkt alleen alsof er steeds minder vlees bij de kapsalon zit

, 27-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd handig via thuisbezorgd bestellen en dan ook nog is super snel in huis! We hebben heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

San Marina heeft de beste pizza's van Zoetermeer. De bezorging gaat helaas te vaak fout, bestellingen die niet compleet zijn of ze komen 1,5 uur te laat !

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker ...

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb lang moeten wachten

, 18-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer helemaal top!

, 17-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was volgens de aangegeven tijd. Helaas klopte de bestelling niet; i.p.v. 2x kipshoarma speciaal is 2x gewone kipshoarma geleverd.

, 16-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel en zeer vriendelijk! Raad het zeker aan

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen de 'gratis' frisdrank was vergeten, maar het eten was zoals gewoonlijk heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen, betalen gaat ook super makkelijk via ideal. Bestelling werd binnen 30 minuten bezorgd en was goed van smaak! Al met al erg tevreden!

, 08-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel besteld hier, maar ook een paar keer goed aan de schijt geweest er van. Er zijn meer mensen met deze ervaring die hier wat besteld hebben. Pizza was koud toen die werd bezorgd! Ze laten je rustig een uur op je pizza wachten! Het was druk zei de pizza bezorger. Ik begrijp niet dat zo een tent het druk kan hebben als ze zulke slechte kwaliteit leveren. ijs was half gesmolten! Jammer, zou niet moeten mogen. Deze tent zou eigenlijk gesloten moeten worden.